ALI ŽELIŠ?

Z LAHKOTO TVORITI ANGLEŠKE STAVKE,

GOVORITI LAŽJE IN BOLJ PRAVILNO,

SI SKORAJ V TRENUTKU ZAPOMNITI BESEDE,

OBVLADATI ANGLEŠKO SLOVNICO,

HITRO NAPREDOVATI,

SE ZNEBITI STRAHU

IN V UČENJU TER PRAKTIČNI RABI ANGLEŠČINE

UŽIVATI?

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

ZA ODRASLE

INOVATIVNOUČINKOVITOZABAVNO in MOŽGANOM (ter njihovim lastnikom) PRIJAZNO UČENJE 

ANGLEŠČINE brez zapletenih in nerazumljivih pravil. 

Vse, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje angleških ANGLEŠČINE preko spleta!

Primeren je za SAMOSTOJNO UČENJE ali kot DODATEK TEČAJEM.

Super za ZAČETNIKE in tiste NAJBOLJ NAPREDNE UČENCE (različne težavnostne stopnje).

ALI TUDI TI?

Upset emoji S težavo SESTAVLJAŠ STAVKE v angleščini?

Upset emoji NE ZAUPAŠ v svoje znanje in te je strah govoriti, da se ne bi osmešil?

Upset emoji Mogoče verjameš celo, da pač nimaš talenta za jezike in da ti je usojeno, da nikoli ne boš dobro govoril angleško?

Upset emoji Se zavedaš, da je GLAGOL osnoven in ključen del vsakega stavka, vendar…

Upset emoji …SE UTAPLJAŠ med vsemi slovničnimi pravili in vse pomešaš med seboj?

Upset emoji Se ti zdi, da so razlage PRETEŽKE, nerazumljive, dolgočasne?

Upset emoji  Si le s težavo zapomniš nove besede in fraze?

Upset emoji Ne napreduješ tako dobro ali hitro, kot bi si želel?

 

Thinking Face Mogoče pa ni ravno tako slabo, ampak bi rad svojo angleščino le izboljšal in se znebil tiste blokade v glavi, ki ti preprečuje, da bi lahko sproščeno govoril?

AMPAK nisi pa še izgubil UPANJA, kajne?

Si naveličan klasičnih pristopov in bi rad našel nekaj bolj ZABAVNEGA in UČINKOVITEGA?

(Ne ne, brez skrbi, ne obljubljam čudežnih rezultatov čez noč in brez truda!)

JA?

KAJ DOBIM V VELIKEM E-TEČAJU?

Vse, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje ANGLEŠČINE!

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

  1. Vizualno privlačne ter odlične video razlage ANGLEŠKIH ČASOV in vseh poglavij z GLAGOLI (passive, if stavki…) ter ogromno vaj, rešitve so komentirane v videu, da vedno veš, kaj je prav in zakaj.
  2. Druga poglavja angleške SLOVNICE.
  3. Plan, kako se učiti z mojim e-tečajem in ga povezovati z drugimi aspekti angleščine (= Self-study map).
  4. PRIROČNIK FunTENSEtic English™ z vso teorijo (zelo barvit, razgiban in pregleden, prav vsaka barva ima svoj pomen) in VADNICA.
  5. Veliki e-tečaj vsebuje vse stopnje, tako da je primeren za hitrejšo obnovo/poglobitev znanja ali večletno učenje. Snov je pregledno razporejena, jaz pa vas vodim čez celoten e-tečaj.

Točna vsebina in vsa poglavja Velikega e-tečaja so opisana TUKAJ.

499 eur  » 199 eur

BONUS

ENGLISH SELF-STUDY MAP

Zemljevid oz. navodila za samostojno učenje preko različnih spletnih vsebin (slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno sporočanje + zanimive mobilne aplikacije in računalniški programi, igre, pesmi in podobne aktivnosti, da bo učenje bolj zanimivo in interaktivno). Prejmeš tudi natančen plan učenja ter se naučiš tehnik za hitrejše učenje, za premagovanje treme ter za boljše delovanje možganov. Popolni začetniki imate poseben tečaj, s katerim začnete.

55 eur » FREE

(Ni v prosti prodaji, prejmeš ga le kot dodatek Velikemu e-tečaju)

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

(z zgoraj omenjenimi bonusi)

VREDNOST: 554 eur

CENA DANES: 199 eur!

Znesek lahko poravnate s položnico ali pa s kreditno kartico oz. PayPal-om.

KLIKNI ZA NAKUP

(enkraten znesek ali obročno plačilo)

dostop1

DOSTOP do e-tečaja imaš 1 leto, saj je vrednost samega e-tečaja 499 eur. Da pa je lahko dostopen vsem po kar se da nizki ceni, plačate prvo leto največ, nato pa vsako naslednje leto lahko podaljšata dostop za 40 eur/leto (ob podaljšanju za dve ali več let prejmeš od 25-50% popust), kar je super, če e-tečaj uporabljaš za večletno učenje: samostojno ali kot pomoč v šoli oz. dodatek obstoječim tečajem. Poglavje s hitro ponovitvijo časov ti ostane za vedno.

 KAKŠNE REZULTATE LAHKO PRIČAKUJEM? 

Rezultati so seveda odvisni od tega, koliko truda si pripravljen vložiti v učenje. To NI eden izmed tečajev, kjer obljubljajo rezultate čez noč! V e-tečaju prejmeš vse potrebno za uspešno učenje in hiter napredek, vendar to ni možno brez truda 😉 Lahko pa obljubim, da boš v učenju užival in hitro napredoval ter začel verjeti, da se lahko tudi ti dobro naučiš angleško.

Če si popolni začetnik, če govoriš po ‘tarzansko’ in bi rad zvenel bolj profesionalno ali če govoriš kar dobro, vendar bi rad svoje znanje IZMOJSTRIL/POGLOBIL, je TO TO! 😊 Snov v e-tečaju je razdeljena na različne težavnostne stopnje, jaz pa te skozi e-tečaj vodim, da vedno veš, kaj izbrati zase glede na predznanje in želje.

 Slovnico in čase boš obvladal tako, da jih boš brez problema razložil tudi komu drugemu (super za starše šoloobveznih otrok, saj boš lahko postal otrokov najljubši učitelj).

 Z večjo lahkoto in bolj pravilno boš sestavljal stavke, torej govoril in pisal.

 Pridobil boš pravilen občutek za jezik (pravilne slovnične strukture).

 Užival boš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), ki se vtisnejo v dolgotrajen spomin.

 Naučil se boš preprostih tehnik, s katerimi si boš besedo ali frazo skoraj v trenutku shranil v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 Nepravilne glagole se boš na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučil z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja!

 Strah in trema bosta zaradi hitrega napredka in tehnik za odpravo negativnih čustev počasi izginjala, prav tako tvoja omejujoča prepričanja.

Znanje boš lahko nenehno nadgrajeval, širil in poglabljal s pomočjo raznovrstnih spletnih vsebin, računalniških programov in mobilnih aplikacij (vse aspekte angleščine: slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno sporazumevanje).

Vedno bolj boš samozavesten in sproščen ter boš veliko bolj zaupal v svoje sposobnosti glede angleščine in na splošno.

MIRAN KUŠAR: ”Ta vaš Veliki e-tečaj angleške slovnice je brez pretiravanja, fenomenalen. Tudi moja nečakinja, ki končuje študij socialne pedagoginje, je nad vašim e-tečajem navdušena. Če bi imel takšna orodja že v srednji šoli, se mi sedaj ne bi bilo več potrebno učiti tega jezika.

Všeč mi je, da snov najprej prikažete v celoti (da človek vidi gozd) in še le potem se spustite do podrobnosti (posamezna drevesa) in tako človek lažje obdrži orientacijo in se ne izgubi med pravili.

Najbolj mi je pa všeč to, da  lahko snov ali posamezne dele snovi poslušam in gledam tolikokrat, dokler mi ni kristalno jasno (kar na klasičnem predavanju ni možno). Sedaj se zaradi tega e-tečaja z veseljem učim angleški jezik.”

UČENJE Z MANO

Sediš za svojo mizo v najbolj udobnih oblačilih, ob sebi imaš kavo, prigrizke, priročnik in vadnico, za tabo smrči tvoj pes, preko računalnika pa te zabavanavdušuje in motivira Maja s svojo odštekano razlagopozitivno energijo in gorenjščino.

LIFE IS GOOD!

Celotno učenje poteka PREKO SPLETA, tako da se z mano lahko učiš tudi, če si na Kitajskem 😉  

Potrebuješ le dobro internetno povezavo + računalnik, tablico ali pametni telefon.

PA BREZ SKRBI: Vsa tehnologija je zelo enostavna za uporabo!

 SAMOSTOJNO UČENJE Z VELIKIM E-TEČAJEM

Za vse, ki imate dovolj samodiscipline za učenje, ne glede na vašo stopnjo predznanja, sem pripravila Self-study map, ki je bonus k Velikemu e-tečaju. To je zemljevid oz. navodila za samostojno celostno učenje angleščine s pomočjo različnih spletnih vsebin, računalniških programov in mobilnih aplikacij. Na spletu je ogromno dobrih stvari, samo najti jih je treba znati 😉  Tu so zbrani nasveti in aktivnosti za vsak aspekt učenja angleščine ((slovnica, besedišče, izgovorjava, bralnoi slušno razumevanjem pisno in govorno sporočanje). Prav tako je notri super brezplačni video tečaj angleščine za začetnike. Vsa navodila za uporabo so v slovenščini. V njem so tudi tehnike pospešenega učenja, nasveti za lažje in hitrejše učenje, nasveti za boljše delovanje možganov ter enostavna tehnika za premagovanje omejujočih prepričanj, strahu in drugih neželenih čustvenih (in fizičnih) stanj. 

Tako da z nakupom Velikega e-tečaja prejmeš vsa orodja za uspešno samostojno učenje angleščine!

Če govoriš po ‘tarzansko’ in bi rad zvenel bolj profesionalno ali če govoriš kar dobro, vendar bi rad svoje znanje IZMOJSTRIL/POGLOBIL, še posebej pa, če bi se rad učil na zabaven, malce odštekan a zelo učinkovit način, je TO TO! Snov v e-tečaju je razdeljena na različne težavnostne stopnje, jaz pa te skozi e-tečaj vodim, da vedno veš, kaj izbrati zase glede na predznanje in želje.

KRISTINA KOŽELJ: ”Tvoj tečaj je fantastičen. Rada delam po njem, navdušena sem, kar samo me vleče naprej. Delam počasi in šele sedaj vidim, kako so pomembni časi. Sem vesela, da me je hči Špela gnjavila in ni odnehala, saj sem sedaj prepričana, da se bom angleščino dobro naučila!😊

ZAČETNIKI

Veliki e-tečaj je super tudi za začetnike, saj so vse razlage v slovenščini, primeri pa prevedeni. S tem e-tečajem boš slovnico osvajal od prvih osnov naprej, s točno določenim sistemom, ki preizkušeno najbolj deluje, v svojem lastnem ritmu in do primerne zahtevnosti. Skozi e-tečaj te vodim, tako da vedno veš, kaj izbrati glede na svoje predznanje.

Poleg znanja boš pridobil boš tudi samozavest glede svojih sposobnosti učenja angleščine in voljo do učenja, naučil se boš premagovati ovire v svoji glavi (omejujoča prepričanja) in osvojil tehnike za hitro pomnjenje besed.

Ni pa ta Veliki e-tečaj dovolj! Poleg slovnice moraš seveda delati tudi na besedišču in drugih aspektih angleščine (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno izražanje, bogatitev besedišča, izgovorjava…). Vse to imaš v dodatku Self-study map, kjer so vsa navodila in tudi poseben video tečaj za popolne začetnike.

JOŽI LIPNIK: ”Maja, hvala da si. Si polna pozitivne energije, dobrote in navdiha. Tvoje tehnike so edinstvene in 100% učinkovite. S tabo in Velikim e-tečajem sem v manj kot pol leta uspela pridobiti ogromno znanja in seveda tudi samozavesti. Ne dolgo tega,sem znala samo jesti in piti po angleško, danes pa znam pravilno sestaviti stavke in se pogovarjati v angleščini, ki je že skoraj nepogrešljiv globalni jezik! Hvala, da svoje znanje brezpogojno deliš z nami in nas poleg angleščine učiš tudi, kako kvalitetno in polno živeti.

Če bi se radi naučili in vzljubili ANGLEŠČINO, si poglejte FunTENSEtic English. Nikamor vam ni potrebno hoditi, samo doma se udobno namestite, kadar želite in kolikor časa želite. Toplo priporočam. With Love, Joži Lipnik”

VELIKI E-TEČAJ KOT DODATEK OBSTOJEČIM TEČAJEM

Če že obiskuješ kakšen tečaj kjerkoli in katerikoli stopnji, ti bo ta e-tečaj v ogromno pomoč in vzpodbudo, še posebej, če imaš občutek, da je pretežko in da od tečaja premalo odneseš! 

VESNA U.: ”Res je super vaša razlaga. Kot Vi pravite sem v OŠ dobila blokado. Angleščino sem nekako zasovražila in to me je vseskozi spremljalo. Jeseni sem naredila 50 urni tečaj na ljudski univerzi, hodila tja z grozo in odnesla skoraj nič 😪 . Z Vašo razlago se zdi, kot da bi padel zid. Ne morem verjet. Drugi mesec grem še na nadaljevalni tečaj na univerzo, kjer imajo razne tečaje za mladino po 45 letu 😊 . Se že veselim zahvaljujoč Vam. Sedaj se s takim veseljem učim angleščine in tisti strah je potisnjen nekam daleč v preteklost.”

Sploh ne veš, kako sem vesela, ko dobivam takšna sporočila! Moja želja je pomagati rušiti zidove in omejujoča prepričanja ter vlivati veselje do učenja. Takšna sporočila mi dajejo energijo, da vztrajam tudi, ko ni lahko. 😊

MAJA, ALI BI ŠLO BREZ SLOVNICE?

Hehe, seveda bi šlo, ampak veliko težje. Če se jezika učiš v njegovem naravnem okolju in si mu nenehno izpostavljen, je to seveda drugače. Otroci do nekje 8. leta se učijo izključno s posluhom – poslušanje in ponavljanje, brez slovničnih pravil, z leti pa postaja to vedno težje. Zato je pomembno, da imamo trdne slovnične temelje – kajti slovnica so pač pravila, kako besede sedaj povezati v nekaj smiselnega 😉 Po mojih izkušnjah, lahko začneš hitreje govoriti oz. pravilno uporabljati besede v stavku, če poznaš logiko. V nasprotnem primeru možgani sami poizkušajo najti logiko in sestaviti pravila, kar ponavadi traja dlje in zahteva veliko rednega stika z jezikom. 

Večina ljudi slovnice ne mara, nič čudnega! Je dolgočasna, črno-bela, kompleksna in zakomplicirana! Današnji šolski trend je umikanje od slovnice, vendar se bojim, da to ni dobra ideja, saj opažam, da imajo otroci danes veliko več težav že s pravilno slovenščino, kaj šele s tujimi jeziki. Potrebno je celostno učenje. In tudi slovnica je del vsakega jezika.

Zato se mi zdi boljša ideja, da naredimo slovnico zabavno, barvito in enostavno! 😊

Posebej pomembni pa so časi in glagoli, ki so osrednji del vsakega stavka. S tem znanjem veliko LAŽJE in BOLJ PRAVILNO sestavljaš stavke oz. GOVORIŠ in PIŠEŠ. To poglavje je v angleški slovnici najbolj obsežno (vsaj 60%), kompleksno in zahtevno, zato je dober sistem izrednega pomena! V tečajih FunTENSEtic English™ glavno vlogo igrajo ravno glagoli oz. časi.

ČE ŽELIŠ OBVLADATI ANGLEŠKO SLOVNICO ter…

 osvojiti vse v NAJHITREJŠEM MOŽNEM ČASU,

 resnično RAZUMETI,

 vse brez piflanja ohraniti v DOLGOROČNEM SPOMINU,

 to znanje uporabljati v PRAKSI,

 zveneti bolj PROFESIONALNO v svojih pogovorih,

 se trenirati v vseh vidikih angleščine (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno izražanje, izgovorjava, bogatitev besedišča…)

 se nove besede s posebnimi tehnikami zapomniti skoraj v trenutku,

 se ob učenju ZABAVATI,

 dobiti voljo do učenja, ko boš videl, da TI GRE ODLIČNO…

TE VABIM, DA SE MI PRIDRUŽIŠ

IN SE PRIPRAVIŠ NA  FANTASTIČNO ZABAVNO ANGLEŠČINO!

ANGLEŠKO SE S PRAVIM PRISTOPOM LAHKO NAUČI VSAK!

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

(z zgoraj omenjenimi bonusi)

VREDNOST: 554 eur

CENA DANES: 199 eur!

Znesek lahko poravnate s položnico ali pa s kreditno kartico oz. PayPal-om.

KLIKNI ZA NAKUP

(enkraten znesek ali obročno plačilo)

dostop1

DOSTOP do e-tečaja imaš 1 leto, saj je vrednost samega e-tečaja 499 eur. Da pa je lahko dostopen vsem po kar se da nizki ceni, plačate prvo leto največ, nato pa vsako naslednje leto lahko podaljšata dostop za 40 eur/leto (ob podaljšanju za 2 ali več let prejmeš od 25-50% popust!), kar je super, če e-tečaj uporabljaš za večletno učenje: samostojno ali kot pomoč v šoli oz. dodatek obstoječim tečajem). Poglavje s hitro ponovitvijo časov ti ostane za vedno.