FunTENSEtic English™

logo-funtensetic-english

VELIKI E-TEČAJ

(učiš se kjerkoli in kadarkoli 24/7)

INOVATIVNOUČINKOVITOZABAVNO in MOŽGANOM (ter njihovim lastnikom) PRIJAZNO UČENJE ANGLEŠČINE brez zapletenih in nerazumljivih pravil. 

☀ VSE, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje angleških ČASOV, SLOVNICE in BESEDIŠČA

☀ za ODRASLE in DIJAKE/UČENCE od 5.razreda naprej

☀ za ZAČETNIKE in tiste NAJBOLJ NAPREDNE učence

KAJ LAHKO PRIČAKUJEM OD VELIKEGA E-TEČAJA?

(z ali brez moje dodatne podpore)

E-TEČAJ lahko uporablja VSA DRUŽINA!

Za UČENCE in DIJAKE kot pomoč ali nadgradnja v osnovni in srednji šoli.

Za ODRASLE vseh starosti kot samostojno učenje ali kot dodatek obstoječim tečajem.

Veliki e-tečaj je samo eden in ga lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi učenci in dijaki, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje prejmeš ob nakupu), zato sta na spodnjih povezavah 2 različna opisa istega e-tečaja.

UČENCI in DIJAKI

 Ob učenju se zabavaš in zelo hitro napreduješ, zato je motivacija za učenje vedno večja.

 Začneš zaupati vase in v svojo sposobnost učenja angleščine, ocene se hitro izboljšajo, samozavest se dviga, strah in trema pa izpuhtevata.

☀ Postaviš si trdne temelje in na njih s pomočjo e-tečaja nadgrajuješ znanje tekom celotnega šolanja, tudi matura na koncu ne bo noben problem.

☀ Angleško slovnico obvladaš tako, da jo brez problema razložiš tudi komu drugemu 😉 

☀ V njem je slovnica od 5.razreda do 4.letnika (to je najboljši nadomestek inštrukcij, saj po 15-ih letih inštruiranja točno vem, kaj potrebujete učenci). 

☀ Uživaš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), vse znanje pa se s pomočjo tehnik pospešenega učenja sistematično nalaga v dolgotrajni spomin.

☀ Z večjo lahkoto in bolj pravilno sestavljaš stavke, govoriš in pišeš.

 ☀ Naučiš se preprostih tehnik, s katerimi si BESEDO ali FRAZO skoraj v trenutku shraniš v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 ☀ Nepravilne glagole se na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučiš z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja! 

 ☀ To znanje in tehnike pospešenega učenja z lahkoto uporabljaš tudi pri drugih predmetih v šoli.

 ☀ Učiš se v udobju svojega doma, kadarkoli želiš ali potrebuješ, in snov po potrebi ponoviš večkrat.

☀ Znal si pripraviti in ustvariti idealne pogoje za učenje (urejen prostor, mir, vizualni in avdio učni pripomočki, stanje možganov, glasba za boljšo koncentracijo in spomin, tehnika EFT za odpravo treme/strahu/nezaupanja vase…).

ODRASLI

 Ob učenju se zabavaš in zelo hitro napreduješ, zato je motivacija za učenje vedno večja.

☀ Začneš zaupati vase in v svojo sposobnost učenja in pogovora v angleščini, samozavest raste, strah in trema pa izpuhtevata.

☀ Z vedno večjo lahkoto in bolj pravilno sestavljaš stavke, govoriš in pišeš ter zveniš bolj profesionalno.

☀ S tem e-tečajem tako obvladaš angleško slovnico, da jo brez problema razložiš tudi komu drugemu (super za starše šoloobveznih otrok).

☀ Uživaš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), vse znanje pa se s pomočjo tehnik pospešenega učenja sistematično nalaga v dolgotrajni spomin.

 Zemljevid za celostno samostojno učenje angleščine s pomočjo brezplačnih spletnih vsebin (= Self-study Map) te vodi in usmerja (besedišče, izgovorjava, pisanje, slušno razumevanje, branje, slovnica…).

 ☀ Naučiš se preprostih tehnik, s katerimi si BESEDO ali FRAZO skoraj v trenutku shraniš v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 ☀ Nepravilne glagole se na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučiš z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja! 

 ☀ Učiš se v udobju svojega doma, kadarkoli želiš ali potrebuješ, in snov po potrebi ponoviš večkrat.

☀ Znaš pripraviti in ustvariti idealne pogoje za učenje (urejen prostor, mir, vizualni in avdio učni pripomočki, stanje možganov, glasba za boljšo koncentracijo in spomin, tehnika EFT za odpravo treme/strahu/nezaupanja vase…).

VELIKI E-TEČAJ je narejen po principih pospešenega učenja. Vse vsebine in poglavja so razdeljena na 3 težavnostne stopnje (1 – elementary, 2 – intermediate, 3 – advanced), skozi katere te vodim, tako da vedno veš, katere vsebine izbrati glede na tvoje predznanje in/ali glede na snov v šoli.

Razlage so v slovenščini, vsi primeri so prevedeni, vse rešitve so komentirane v video obliki z omembo pogostih napak. V vsakem poglavju svoje znanje gradiš postopoma skozi točno določeno zaporedje razlag in vaj, ki najbolj deluje, da se lahko ta gora informacij vtisne v dolgotrajen spomin. Poglavja je priporočljivo, vendar ne nujno, delati po vrsti.

Del e-tečaja sta tudi PRIROČNIK in VADNICA.

Dostop do vseh vsebin v Velikem e-tečaju imaš 24/7.

Je za OTROKE in ODRASLE, saj se vsi radi učimo na zabaven in učinkovit način. 

TOČNA VSEBINA in VSA POGLAVJA Velikega e-tečaja so opisana tu spodaj

(za ceno in nakup klikni na opis Velikega e-tečaja za odrasle ali za učence in dijake)

VSEBINA VELIKEGA E-TEČAJA

 • VIDEO RAZLAGE (profesionalne a hkrati preproste, odštekane in zabavne razlage, ki si jih zaradi elementov pospešenega učenja z lahkoto zapomniš)
 • VAJE (točno določeno zaporedje vaj, da znanje gradiš postopoma in sistematično)
 • VIDEO KOMENTAR REŠITEV (da vedno veš, zakaj je nekaj prav ali narobe + omenjene najpogostejše napake učencev + ponovitev pravil: slišite jih tako pogosto, da se jih ni potrebno piflati 🙂 )
 • AVDIO POSNETKI (vsak čas ima svoj avdio posnetek, s katerim pridobiš občutek za ta čas in ga osvojiš naravno, z ali brez poznavanja pravil. Posnetki so skladni s preizkušenimi tehnikami pospešenega učenja)
 • PRIROČNIK (z vsemi povzetki razlag oz. vso potrebno teorijo – je zelo pisan, saj ima vsaka barva svoj pomen)
 • VAJE NA SPLETU (ogromno dodatnih vaj na spletu, ki so skrbno izbrane in razporejene po težavnosti)
 • IZBRANE PESMI IN VIDEOPOSNETKI (YouTube – za otroke in odrasle – za popestritev in utrjevanje znanja)
 • Torej, VSE KAR POTREBUJEŠ, da ENKRAT ZA VSELEJ OSVOJIŠ in obvladaš ANGLEŠKE ČASE in SLOVNICO, se naučiš UČITI BESEDE in PREMAGAŠ TREMO (pred govorom, učitelji, testi…).

OBSEG E-TEČAJA:

 • vsaj 150 ur video vsebin
 • 8 ur avdio posnetkov
 • ogromno dodatnih vaj in aktivnosti na spletu (brezplačne spletne vsebine za učenje angleščine)

E-TEČAJ JE PRIMEREN ZA:

 • Učence, dijake in študente kot pomoč pri angleščini (namesto inštrukcij) ali kot del priprave na maturo.
 • Za odrasle, ki bi radi dvignili svojo raven angleščine in govorili bolj pravilno in brez treme (kot dodatek obstoječim tečajem ali kot samostojni tečaj).
 • E-tečaj lahko uporablja cela družina (otroci od 5.razreda naprej), saj je snov razdeljena na različne težavnostne stopnje, moja podpora v različnih paketih pa je prilagojena tvojim individualnim potrebam.

OPOZORILO: Jaz in moj nenavadni pristop nista zate, če se rajši učiš na klasičen, bolj resen, šolski način 🙂

VSEBINE V E-TEČAJU:

 • vsi časi in vsa poglavja angleške slovnice povezana z glagoli (irregular verbs, reported speech, if sentences, modal verbs…), kar predstavlja vsaj 60% angleške slovnice in je del, pri katerem ponavadi potrebujemo pomoč.
 • druga manjša poglavja (pridevniki, prislovi, samostalniki…)
 • tehnike pospešenega učenja za lažje, hitrejše in bolj učinkovito učenje (tudi za hitro pomnjenje besed)
 • tehnike za premagovanje treme in odpravljanje omejujočih prepričanj (da ne zmoreš, da si prestar, preveč neumen…)

Veliki e-tečaj je samo eden in ga lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi učenci in dijaki, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje prejmeš ob nakupu), zato sta na spodnjih povezavah 2 različna opisa istega e-tečaja, cena je enotna 199 eur ali 4 x 55 eur.

POGLAVJA V VELIKEM E-TEČAJU

BREZPLAČNO

Najpomembnejše osnove sistema FunTENSEtic English™ in pregled vseh časov z vajami. Že po tem uvodu ti bodo časi jasni in enostavni.

Preproste in učinkovite tehnike za premagovanje treme, strahu, utrujenosti, nezaupanja vase… in za lažje učenje. Vsebuje tudi tehnike za hitro učenje novih besed, ki ostanejo v dolgotrajnem spominu.

Skozi oba angleška sedanjika spoznamo vse najbolj pomembne osnove sistema FunTENSEtic English™ in tvorjenja vseh časov, zato je to najbolj pomembno in najbolj obširno poglavje.

Naučimo se oba preteklika ter vse druge posebnosti glagolov v pretekli obliki.

Noro zabaven in učinkovit način učenja nepravilnih glagolov s tehnikami hitrega učenja. Glagoli ti ostanejo v dolgotrajnem spominu. Vsebuje tudi računalniški program ter avdio posnetke za ponavljanje.

V tem poglavju ‘najtežji’ angleški čas postane najlažji, saj ima le eno osnovno in zelo enostavno pravilo.

Angleški predpreteklik, ki je v angleščini dejansko v uporabi, za razliko od slovenščine.

Spoznamo vseh 7 načinov izražanja prihodnosti v angleščini ter druge posebnosti

Hitra ponovitev vseh aktivnih časov. To poglavje je namenjeno tudi obnavljanju osvojenega znanja, zato ti dostop do tega poglavja ostane za vedno.

Naučimo se še pasivne oblike (trpnik) vseh časov, ki smo jih spoznali.

Bolj podrobno si pogledamo vprašanja. Naučimo se spraševati po podčrtanih členih, sestavljati vprašanja z ‘LIKE’, posredno nekaj vprašati (Indirect questions)… Naučimo se tudi velelnik (Imperative).

Naučimo se vse, kar moramo vedeti o poročanem govoru (Reported speech).

Modalni glagoli (aktivne in pasivne oblike, posebnosti, reported speech…)

Naučimo se 3 neosebne glagolske oblike: dva nedoločnika in glagolnik (TO GO, GO, GOING).

Nekatera druga poglavja angleške slovnice (samostalniki, pridevniki, prislovi…)

PRIROČNIK s teorijo za vsa poglavja v e-tečaju. Je zelo razgiban, pregleden ter barvit in prav vsaka barva ima svoj pomen.

DOSTOP do Velikega e-tečaja imaš eno leto od dneva nakupa. Dostop lahko ob izteku roka podaljšuješ za 40 evr/leto (ob podaljšanju za dve ali več let prejmeš od 25-50% popust!), kar je super, če tečaj za večletno učenje: samostojno s tem e-tečajem ali kot pomoč v šoli oz. dodatek obstoječim tečajem. Poglavje s hitro ponovitvijo časov ti ostane za vedno. 

Veliki e-tečaj je samo eden in ga lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi učenci in dijaki, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje prejmeš ob nakupu), zato sta na spodnjih povezavah 2 različna opisa istega e-tečaja, cena je enotna 199 eur ali 4 x 55 eur.

ČE NISI PREPRIČAN…

…ali so moji tečaji nekaj zate, si naroči BREZPLAČNI UVOD:

UVOD V ANGLEŠKE ČASE – BREZPLAČNO

ŽELIŠ V ENI URI RAZUMETI ANGLEŠKE ČASE IN OB UČENJU UŽIVATI?

Vem, da se sliši ‘too good to be true’, ampak je možno!

5 kratkih video posnetkov:

 1. Zakaj se mi zdi učenje angleščine težko?
 2. Pomembne osnove o glagolih
 3. Zgodba o časih in planetih (srce sistema FunTENSEtic English™)
 4. Razlaga časov 1 (Present, Past, Present Perfect)
 5. Razlaga časov 2 (Past Perfect, Future)

Poleg posnetkov prejmeš še MINI PRIROČNIK in VAJE.

 

KLIKNI za več informacij in naročilo: