ALI SI ŽELIŠ

Z LAHKOTO TVORITI ANGLEŠKE STAVKE,

GOVORITI LAŽJE IN BOLJ PRAVILNO,

SI SKORAJ V TRENUTKU ZAPOMNITI BESEDE,

OBVLADATI ANGLEŠKO SLOVNICO,

HITRO NAPREDOVATI,

SE ZNEBITI STRAHU IN V UČENJU

TER PRAKTIČNI RABI ANGLEŠČINE UŽIVATI?

Happy-sun-with-sunglasses-and-flower-cartoon-illustration-clipart

VELIKI E-TEČAJ

FunTENSEtic English™

za ODRASLE, DIJAKE in UČENCE od 5. razreda naprej,

za začetnike in za vse ostale stopnje

summer 2019

”V tem letu sem se res ogromno naučila, hkrati pa še vedno dobro napredujem in se veselim vedno nove uporabe že naučenega pri osvajanju nove snovi (in tudi sproti ponavljam za nazaj, ko kjerkoli nisem “sigurna”). Zelo sem vesela, ker sem se uspela spraviti k rednemu delu in tudi lepo napredujem.

Tečaj in vsa dodana komunikacija me čedalje bolj privlači in včasih celo zabava. Zelo sem vesela, da sem “padla” v ta velik projekt s tem, ko sem po naključju našla pot do tebe. Neskončno sem hvaležna tudi za vso dodatno vzpodbudo, ki nam jo nudiš. Ob svojem zelo kaotičnem urniku in načinu življenja je to zame nujno.

Vse, česar sem se doslej izogibala, se zdaj z veseljem učim in delam ob vsaki priložnosti. Veselim se nadaljnjega sodelovanja!”

(Mirjana M., 54 let, učiteljica)

FunTENSEtic English™

INOVATIVNOUČINKOVITOZABAVNO in MOŽGANOM (ter njihovim lastnikom) PRIJAZNO UČENJE ANGLEŠČINE brez zapletenih in nerazumljivih pravil.

Veliki e-tečaj z bonusi vsebuje VSE, kar potrebuješ za uspešno učenje ANGLEŠČINE preko spleta.

 S pravim pristopom in načinom se lahko ANGLEŠKO nauči PRAV VSAK (ja, tudi tisti, ki mislite, da niste za jezike ali da ste prestari). 

POLETNA PONUDBA

z jesenskim bonusem:

VELIKI E-TEČAJ FunTENSEtic English™

(za odrasle, učence od 5. razreda naprej in dijake)

summer 2019
  1. Vizualno privlačne ter odlične video razlage ANGLEŠKIH ČASOV in vseh poglavij z GLAGOLI (passive, if stavki…) ter ogromno vaj, rešitve so komentirane v videu, da vedno veš, kaj je prav in zakaj (skupaj več kot 150 ur mojih vsebin + dodatne povezave in ogromno dodatnih vaj).
  2. Druga poglavja angleške SLOVNICE.
  3. Plan, kako se učiti z mojim e-tečajem.
  4. Plan, kako povezovati Veliki e-tečaj slovnice z drugimi aspekti angleščine (= Self-study map).
  5. PRIROČNIK FunTENSEtic English™ z vso teorijo (zelo barvit, razgiban in pregleden, prav vsaka barva ima svoj pomen) in VADNICA.
  6. Veliki e-tečaj vsebuje vse stopnje, tako da je primeren za hitrejšo obnovo/poglobitev znanja ali večletno učenje. Snov je pregledno razporejena, jaz pa te vodim čez celoten e-tečaj.

TUKAJ si poglej opis in točno vsebino e-tečaja.

VREDNOST E-TEČAJA: 499 eur

REDNA CENA: 199 eur (ali 4×55 eur)

 

TVOJA CENA do 15.9.2019:

165 eur (ali 4 x 45 eur)

(+bonusi v vrednosti 125 eur)

Vrednost e-tečaja je 499 eur, ker pa želim, da je dostopen vsakomur, ga lahko kupiš po ceni 199 eur, dostop do e-tečaja imaš v tem primeru eno leto, po izteku tega obdobja pa lahko zaenkrat podaljšuješ dostop za 40 eur/leto (če podaljšaš za 2 ali več let, prejmeš 25-50% popust), kar je super za večletno učenje ali samo za hitro osvežitev znanja. V tej akciji za 165 eur prejmeš še bonuse v vrednosti kar 125 eur.

Do 23.09.2019 lahko VELIKI E-TEČAJ kupiš s

poletnimi ugodnostmi in jesenskim bonusem:

summer 2019

165 eur (ali 4×45 eur)

(+bonusi v vrednosti 125 eur)

Happy-sun-with-sunglasses-and-flower-cartoon-illustration-clipart

BONUS 1

ENGLISH SELF-STUDY MAP

3 E-TEČAJI V ENEM

To je zemljevid oz. natančen plan za samostojno učenje angleščine preko spleta:

  1. ‘Učim se angleško’ – navodila, nasveti in povezave za vse aspekte angleščine: slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno & slušno razumevanje, pisno & govorno izražanje, poslovna angleščina, angleščina za popolne začetnike…, izbrane super brezplačne strani za učenje in trening angleščine, Orodja za učenje (slovarji, prevajalniki, mobilne aplikacije in računalniški programi za učenje in trening…) in natančen plan učenja
  2. ‘Učim se angleško 1’ – e-tečaj za popolne začetnike (video tečaj + vaje in aktivnosti)
  3. ‘Nasveti za lažje in hitrejše učenje’ – popotovanje po tehnikah za hitrejše in za lažje učenje (angleščine in na splošno), tudi za hitro pomnjenje besed, tehnike za premagovanje strahu in treme, vaje in nasveti za ‘boljše delovanje možganov’ (predvsem za starejše in otroke/odrasle z učnimi težavami).

60 eur >> BREZPLAČNO

Happy-sun-with-sunglasses-and-flower-cartoon-illustration-clipart

BONUS 2

VIP FACEBOOK GROUP

Moja podpora in motivacija, medsebojna vzpodbuda in pomoč vseh, ki se učite z Velikim e-tečajem. Primerno za popolne začetnike in najbolj napredne.

25 eur  >>  BREZPLAČNO

Happy-sun-with-sunglasses-and-flower-cartoon-illustration-clipart

JESENSKI BONUS

PODALJŠAN DOSTOP

Ob nakupu prejmeš dodatno leto dostopa (skupaj 2 leti). Kasneje lahko po želji podaljšuješ dostop za 40 eur/leto (v primeru podaljšanja za 2 ali več let prejmeš 25-50% popust).

40 eur >> BREZPLAČNO

KLIKNI ZA NAKUP

(s PayPal-om ali plačilno kartico, v enem ali več obrokih, navodila za bančno nakazilo so spodaj)

324 eur

(Veliki e-tečaj + bonusi)

ALI

Because…

”An investment in KNOWLEDGE always pays the best interest.” 

(Benjamin Franklin)

KAJ SE GOVORI?

Nikoli si nisem mislila, da mi bo učenje angleščine v veselje,  pa se je zgodilo prav to. FunTENSEtic English™ in učenje z Majo toplo priporočam. (Renata Bokan)

Govorim, mislim, čutim in ljubim v prelepem slovenskem jeziku. Maja Zakotnik mi je s svojim pisanim,zanimivim in bogatim programom učenja angleškega jezika – FunTENSEtic English™ omogočila, da to počnem tudi v angleškem jeziku. In to v svojem delovnem kotičku, doma, s psom, ki smrči za mojim hrbtom, takrat, ko imam čas.Toplo priporočam v uporabo vsem, ki si želijo se učiti, tudi ko prerastejo šolske klopi. (dr. Tatjana Taja Zorko, 62 let)

NORO NORO NORO dobro. Bila sem tako navdušena in vzhičena nad tvojim izdelkom, da vsega sploh nisem mogla na ful spremljat, ker sem na trenutke dobila kurjo polt. Resnično!!! Tile tvoji planeti so zakon tudi zame, kaj šele za otroke. (Mateja Šimec)

Vaš veliki e-tečaj je brez pretiravanja, fenomenalen. Tudi moja nečakinja, ki končuje študij socialne pedagoginje, je nad vašim e-tečajem navdušena. Sedaj se zaradi tega e-tečaja z veseljem učim angleški jezik. (Miran Kušar)

VELIKI E-TEČAJ lahko do 23.9.2019

kupiš po znižani ceni in z dodatnimi bonusi

UČENJE Z MANO

Učenje z mano poteka v celoti PREKO SPLETA v obliki e-tečajev (24/7 dostop) in spletnih srečanj v živo,

tako da se učiš v udobju svojega doma!

Potrebuješ le dobro internetno povezavo + računalnik, tablico ali pametni telefon.

PA BREZ SKRBI: Vsa tehnologija je zelo enostavna za uporabo!

Učenje z mano 2

Sediš za svojo mizo v najbolj udobnih oblačilih, ob sebi imaš kavo, prigrizke, priročnik in vadnico, za tabo smrči tvoj pes,

preko računalnika pa te zabavanavdušuje in motivira Maja  

s svojo odštekano razlagopozitivno energijo in gorenjščino.

Petra Zupanc

Odlično in nepozabno!! E-tečaj in način učenja je super. Že po enem mesecu sem bila bolj samozavestna pri pogovoru. Vedno prej sem imela težavo z učenjem angleščine in se določenih stvari (npr.: nepravilni glagoli) nisem mogla zapomniti….učenje po njenem principu mi je omogočilo, da sem si jih verjetno zapomnila za celo življenje 🙂 Maja je odlična predavateljica, učiteljica in zato je učenje pri njen zabavno in polno pozitivne energije. Dodatno sem se udeležila se srečanj s konverzacijo in sedaj govorim tekoče in samozavestno. Vesela sem, ker bom otrokom v šoli sedaj znala pomagati kar sama. (Petra Zupanc)

POLETNA PONUDBA

z jesenskim bonusom

Do 23.9.2019 lahko VELIKI E-TEČAJ kupiš s

POPUSTOM in DARILCI:

summer 2019

VREDNOST E-TEČAJA: 499 eur

REDNA CENA: 199 eur (ali 4×55 eur)

 

TVOJA CENA do 15.9.2019:

165 eur (ali 4 x 45 eur)

(+ bonusi v vrednosti 125 eur)

TUKAJ si oglej celotno vsebino Velikega e-tečaja

KLIKNI ZA NAKUP

(s PayPal-om ali plačilno kartico v enem ali več obrokih, navodila za bančno nakazilo so spodaj)

324 eur

(Veliki e-tečaj + bonusi)

ALI