FunTENSEtic English

with Maja

ANGLEŠKA SLOVNICA na ZABAVEN in UČINKOVIT način

brez zapletenih in nerazumljivih pravil!

Vse, kar potrebujete za uspešno samostojno učenje angleških ČASOV, SLOVNICE in BESEDIŠČA preko spleta

(Za odrasle in otroke od 5.razreda naprej)

KAJ SE GOVORI?

NORO NORO NORO dobro. Bila sem tako navdušena in vzhičena nad tvojim izdelkom, da vsega sploh nisem mogla na ful spremljat, ker sem na trenutke dobila kurjo polt. Resnično!!! Tile tvoji planeti so zakon tudi zame, kaj šele za otroke. Dolgo časa sem se ukvarjala z vprašanjem, kako bom sinu, ki je v 5. razredu, razložila te komplicirane čase, ampak rešitev sem našla pri tebi. HVALA!!! Začutila sem te kot veliko profesionalko s srcem. Ustvarila si zelo kvaliteten in uporaben izdelek. Hvala ti! (Mateja Šimec)

Vedno sem si želela, da bi resnično razumela angleške čase. Ob Majinem podajanju snovi je angleščina zabava insprostitev in tako se nehote zaljubimo v angleščino in postanemo njeni raziskovalci. Nazabavala sem se ob zanimivi tehniki učenja nepravilnih glagolov.  Hvala ti Maja za to izjemno pogruntavščino. (Ida Rožman)

Bilo je odlično in nepozabno!!  Že po enem mesecu tečaja sem bila bolj samozavestna pri pogovoru in sem kar govorila, ni se mi nič zatikalo kot včasih 🙂 Izkušnja je NEPRECENLJIVA!!

E-tečaj in način učenja je super. Vedno sem imela težavo z učenjem angleščine in se določenih stvari (npr.: nepravilni glagoli) nisem mogla zapomniti….učenje po njenem principu mi je omogočilo, da sem si jih verjetno zapomnila za celo življenje. Maja je odlična predavateljica, učiteljica in zato je učenje pri njen zabavno in polno pozitivne energije.

Srečanja na katerih se pogovarjamo v angleščini pa so temu tečaju pika na i. To je najboljša stvar tečaja!

Ogromno sem se naučila in mi je velika popotnica za naprej (tudi, ko bom pomagala pri učenju svojim otrokom v šoli). Spoznala pa sem tudi super prijatelje, ki jih je vredno imeti v svojem življenju. (Petra Zupanc)

Govorim, mislim, čutim in ljubim v prelepem slovenskem jeziku. Maja Zakotnik mi je s svojim pisanim, zanimivim in bogatim programom učenja angleškega jezika – FunTENSEtic English™ omogočila, da to počnem tudi v angleškem jeziku. In to v svojem delovnem kotičku, doma, s psom, ki smrči za mojim hrbtom, takrat, ko imam čas. Toplo priporočam v uporabo vsem, ki si želijo se učiti, tudi ko prerastejo šolske klopi. (Tatjana Taja Zorko, 62 let, neupokojena zdravnica)

Vaš e-tečaj angleške slovnice je brez pretiravanja, fenomenalen. Tudi moja nečakinja, ki končuje študij socialne pedagoginje, je nad vašim e-tečajem navdušena. Če bi jaz imel takšna izobraževalna orodja že v srednji šoli, se mi verjetno sedaj ne bi bilo več potrebno učiti tega jezika.

Všeč mi je, da snov najprej prikažete v celoti (da človek vidi gozd) in še le potem se spustite do podrobnosti (posamezna drevesa) in tako človek lažje obdrži orientacijo in se ne izgubi in pomeša med pravili.

Najbolj mi je pa všeč to, da  lahko snov ali posamezne dele snovi poslušam in gledam tolikokrat, dokler mi ni kristalno jasno (kar na klasičnem predavanju ni možno) in se mi informacija ne vtisne v dolgoročni spomin. Sedaj se zaradi tega e-tečaja z veseljem učim angleški jezik. (Miran Kušar)

Končno, končno so mi jasni angleški časi. Vsi, ki smo kdaj “grizli “po angleški slovnici, vemo, da so prav številna pravila in njihove izjeme težek zalogaj. Sistem  učenja angleških časov s pomočjo  ponazoritve planetov je prav genialen. Maja, bravo! Razlage so izredno dobre ter praktične. Iskreno povedano, brez truda ni napredka, a sistem, kot ga je zastavila Maja v svojem e-tečaju ter živi stik z njo sta  zelo velika podpora pri učenju in uporabi jezika.

Nikoli si nisem mislila, da mi bo učenje angleščine v veselje,  pa se je zgodilo prav to. FunTENSEtic English™ in učenje z Majo toplo priporočam. (Renata Bokan)

O noro, sem mislila da vem vse o angleških časih in da človek ne zna boljšega sistema naredit za razlago, ampak Maja me je pa čist presenetla! Še vedno se čudim kako se stvari organizirajo v njeni glavi 🙂 definitivno najboljsi način za učenje angleške slovnice!! (Agni Kelt)

Z angleščino sem imela veliko težav že samega začetka. Maja ima zanimiv pristop do učenja: zna navdušiti, motivirati, poslušati učenca, kaj in zakaj mu ne gre oz. ne razume določene snovi. Na kratko: UČI S SRCEM. Zdaj zaupam v svoje znanje in uspešno sem zaključila z maturo. Znanje uporabljam tudi v vsakdanjem življenju. Moj strah pred angleščino je izpuhtel. (Eva Posedi)

Maja se posveti posameznikovim slabostim in prednostim ter mu svetuje tudi zunaj meja učenja jezika.
Poleg samozavestne uporabe angleščine sem pridobil zelo bogato izkušnjo, v kateri sem se marsikaj naučil/spomnil o sebi. Edini grenki priokus je pustilo dejstvo, da se je vse skupaj končalo 🙂 (Nikola Šurlan)

Maja vse pohvale z razlago in škoda ker te ni bilo 20 let nazaj, ko sem hodila v solo in mi časi nikakor niso šli…hvala ti za to, da si zdaj, in da bom lahko svojemu otroku znala na preprost in razumevajoč način razložiti čase…če mi to vedela že prej, bi se angleščino veliko raje učila in ne bi bila to vedno največja muka. (Danijela)

Tole je pravi navdih, saj smo vsi že utrujeni in apatični od prazgodovinskih učnih metod. (Irena)

Tvoj način poučevanja mi je zelo všeč – zelo je nazoren, sproščen in vse si lahko predstavljaš (liki, barve, zgodbice). Res si dobra učiteljica, čuti se pozitivna energija, vidi se, da nam želiš razjasniti snov. (Maja)