ŽELIŠ OBVLADATI ANGLEŠKO SLOVNICO, IZBOLJŠATI OCENE,

SI SKORAJ V TRENUTKU ZAPOMNITI BESEDE,

HITRO NAPREDOVATI,

SE ZNEBITI STRAHU IN UŽIVATI V UČENJU ANGLEŠČINE?

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

ZA UČENCE IN DIJAKE

INOVATIVNOUČINKOVITOZABAVNO in MOŽGANOM (ter njihovim lastnikom) PRIJAZNO UČENJE 

ANGLEŠČINE brez zapletenih in nerazumljivih pravil. 

Vse, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje angleških ANGLEŠČINE!

Ta e-tečaj je najboljši približek mojim inštrukcijam v živo, saj je bil prvotno namenjen ravno temu, da lahko vsakomur po zelo ugodni ceni nudim kvalitetne inštrukcije tekom vseh let šolanja.

Primeren je za DIJAKE in UČENCE od 5. razreda naprej (3 težavnostne stopnje – vodim te, da vedno veš, kaj izbrati zase glede na snov v šoli).

Veliki e-tečaj je EDEN in ga lahko uporabljate tudi ODRASLI, le način učenja se malce razlikuje (navodila prejmeš ob nakupu).

JERICA Z. (7. razred):Počasi napredujem in sem zelo zadovoljna s tečajem 😊 Test mi je šel dobro oz. lahko rečem odlično. Odlična je tudi ocena. Presenetila sem tudi sama sebe… Stvari, ki so mi ponavadi delale največje težave, sem jih rešila z lahkoto. Za letošnje leto smo z ocenami zaključili. Moja zaključena ocena je odl(5).😊😉”

ALI TUDI TI ?

(oz. tvoj otrok 😊 )

Upset emoji Verjameš, da angleščina odpira mnogo vrat v svetu, vendar je ne maraš kaj preveč?

Upset emoji S težavo SESTAVLJAŠ STAVKE v angleščini?

Upset emoji Se zavedaš, da je GLAGOL (časi) osnoven in ključen del vsakega stavka, ČASI so skoraj v vsakem TESTU pa vendar…

Upset emoji …SE UTAPLJAŠ med vsemi slovničnimi pravili in vse pomešaš med seboj?

Upset emoji Časi so tvoja nočna mora, v testih pa igra na srečo.

Upset emoji Učenje je naporno in dolgočasno!

Upset emoji Razlage so PRETEŽKE in nerazumljive!

Upset emoji Piflanje novih besed traja predolgo, ni preveč učinkovito in je dolgočasno!

Upset emoji Dobrega inštruktorja je težko najti, inštrukcije pa so drage.

Upset emoji Tvoja starša malo znata, ampak ne dovolj, da bi ti lahko pomagala.

Upset emoji Mogoče verjameš celo, da pač nimaš talenta za jezika in da ti je usojeno, da nikoli ne boš dobro govoril angleško?

 

Thinking Face  Mogoče tudi ni tako hudo in bi rad svojo angleščino le izboljšal?

Thinking Face Ali pa bi rad poskrbel za trdne temelje, da ne boš imel težav v višjih razredih/letnikih in na koncu z maturo?

Si naveličan klasičnih pristopov in bi rad našel nekaj bolj ZABAVNEGA in UČINKOVITEGA?

(Ne ne, brez skrbi, ne obljubljam čudežnih rezultatov čez noč in brez truda!)

Verjameš, da mora obstajati boljši in bolj zanimiv način učenja?

JA?

Z e-tečajem se lahko uči CELA DRUŽINA!

KAJ DOBIŠ V VELIKEM E-TEČAJU?

Vse, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje ANGLEŠČINE!

V njem je snov od 5.razreda do 4.letnika, razdeljena na 3 težavnostne stopnje.

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

 1. Vizualno privlačne ter odlične video razlage ANGLEŠKIH ČASOV in vseh poglavij z GLAGOLI (passive, if stavki…) ter ogromno vaj, rešitve so komentirane v videu, da vedno veš, kaj je prav in zakaj.
 2. Druga poglavja angleške SLOVNICE.
 3. Plan, kako se učiti z mojim e-tečajem in ga povezovati z drugimi aspekti angleščine (= Self-study map).
 4. PRIROČNIK FunTENSEtic English™ z vso teorijo (zelo barvit, razgiban in pregleden, prav vsaka barva ima svoj pomen) in VADNICA.
 5. Veliki e-tečaj vsebuje vse stopnje, tako da je primeren za hitrejšo obnovo/poglobitev znanja ali večletno učenje. Snov je pregledno razporejena, jaz pa vas vodim čez celoten e-tečaj.

Točna vsebina in vsa poglavja Velikega e-tečaja so opisana TUKAJ.

499 eur  » 199 eur

BONUS 1

ENGLISH SELF-STUDY MAP

Zemljevid oz. navodila za samostojno učenje preko različnih spletnih vsebin (slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno sporočanje… + zanimive mobilne aplikacije, igre, pesmi in podobne aktivnosti, da bo učenje bolj zanimivo in interaktivno). Prejmeš tudi natančen plan učenja ter se naučiš tehnik za hitrejše učenje, za premagovanje treme ter za boljše delovanje možganov.

55 eur » FREE

(ni v prosti prodaji, prejmeš le ob nakupu Velikega e-tečaja)

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

(z zgoraj omenjenimi bonusi)

VREDNOST: 554 eur

CENA DANES: 199 eur!

Znesek lahko poravnate s položnico ali pa s kreditno kartico oz. PayPal-om.

KLIKNI ZA NAKUP

(izberi enkraten znesek ali obročno plačilo)

dostop1

DOSTOP do e-tečaja imaš 1 leto, saj je vrednost samega e-tečaja 499 eur. Da pa je lahko dostopen vsem po kar se da nizki ceni, plačate prvo leto največ, nato pa vsako naslednje leto lahko podaljšaš dostop za 40 evr/leto (ob podaljšanju za dve ali več let prejmeš od 25-50% popust!), kar je super za večletno učenje: samostojno s tem tečajem ali kot pomoč v šoli oz. dodatek obstoječim tečajem. Poglavje s hitro ponovitvijo časov ti ostane za vedno. 

 KAKŠNE REZULTATE LAHKO PRIČAKUJEM? 

Rezultati so seveda odvisni od tega, koliko truda si pripravljen vložiti v učenje. To NI eden izmed tečajev, kjer obljubljajo rezultate čez noč! V e-tečaju prejmeš vse potrebno za uspešno učenje in hiter napredek, vendar to ni možno brez truda 😉 Lahko pa obljubim, da boš v učenju užival in hitro napredoval ter začel verjeti, da se lahko tudi ti dobro naučiš angleško.

Ne glede na to ali imaš velike ali male težave, s tem tečajem bo angleška slovnica postala ENOSTAVNA in ZABAVNA! 😎 Snov v e-tečaju je razdeljena na različne težavnostne stopnje, jaz pa te skozi e-tečaj vodim, da vedno veš, kaj izbrati zase glede na predznanje in snov v šoli, snov pa je razdeljena tudi po razredih oz. letnikih (v vsakem poglavju povem, v katerem razredu/letniku je kaj potrebno).

 Slovnico in čase boš obvladal tako, da jih boš brez problema razložil tudi komu drugemu (super za starše šoloobveznih otrok, saj boš lahko postal otrokov najljubši učitelj).

 V njem je slovnica od 5. razreda do 4.letnika (to je najboljši nadomestek inštrukcij, e-tečaj je prvotno namenjen ravno temu)

 Ocene se bodo izboljšale, v šoli boš z lahkoto sledil in sodeloval pri pouku

 Z večjo lahkoto in bolj pravilno boš sestavljal stavke, torej govoril in pisal.

 Pridobil boš pravilen občutek za jezik (pravilne slovnične strukture).

 Višji razredi/letniki in matura s tako trdnim znanjem ne bodo noben problem!

 Užival boš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), ki se vtisnejo v dolgotrajen spomin.

 Naučil se boš preprostih tehnik, s katerimi si boš besedo ali frazo skoraj v trenutku shranil v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 Nepravilne glagole se boš na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučil z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja!

 Strah in trema bosta zaradi hitrega napredka in tehnik za odpravo negativnih čustev počasi izginjala, prav tako tvoja omejujoča prepričanja.

 Hitro boš napredoval, zato bo motivacijo za učenje velika.

 To znanje/tehnike boš z lahkoto uporabil tudi pri drugih predmetih v šoli.

 Vedno bolj samozavesten boš in veliko bolj zaupal v svoje sposobnosti glede angleščine in na splošno.

 Učil se boš v udobju svojega doma, kadarkoli boš želel ali potreboval, in snov po potrebi ponovil večkrat.

EVA POSEDI (4. letnik): Z angleščino sem imela veliko težav že samega začetka. V šoli nisem dobila dobre podlage s časi, snov smo jemali prehitro in površinsko, da o besednem zakladu ne govorim, zalomilo se mi je tik pred maturo. Na srečo je na mojo pot prišla “rešiteljica”Maja. Ima zanimiv pristop do učenja: zna navdušiti, motivirati in točno ve, kaj potrebujemo. Na kratko: UČI S SRCEM.

Začeti sem morala od začetka! Na prvem in drugem roku mi angleščina po pričakovanjih ni uspela! V enem letu pa sem se z Majino pomočjo naučila dovolj, da sem uspešno zaključila maturo. Časi, razloženi s planeti mi bodo v glavi ostali za vedno, brez dvoma 😊 Zdaj zaupam v svoje znanje in ga uporabljam tudi v vsakdanjem življenju. Moj strah pred angleščino je izpuhtel. Maja hvala za vse, brez tebe mi ne bi uspelo! 😊

UČENJE Z MANO

Sediš za svojo mizo v najbolj udobnih oblačilih, ob sebi imaš sok/kavo, prigrizke, priročnik in vadnico, za tabo smrči tvoj pes, preko računalnika pa te zabavanavdušuje in motivira Maja s svojo odštekano razlagopozitivno energijo in gorenjščino.

LIFE IS GOOD!

Celotno učenje poteka PREKO SPLETA, tako da se z mano lahko učiš tudi, če si na Kitajskem 🙂  

Potrebuješ le dobro internetno povezavo + računalnik, tablico ali pametni telefon.

PA BREZ SKRBI: Vsa tehnologija je zelo enostavna za uporabo!

VELIKI E-TEČAJ KOT POMOČ V ŠOLI

E-tečaj je namenjen samostojnemu učenju. Razlage so odštekane, preproste in zabavne, tako da je učenje zelo zanimivo in te snov kar sama vleče naprej.

Veliki e-tečaj lahko uporabiš kot pomoč v šoli, namesto inštrukcij ali kot dodatno podporo pri učenju. oz. za to, da si vedno malo pred snovjo v šoli (tako v šoli lahko odlično slediš, sodeluješ in utrjuješ naučeno).

 Zgradiš si trdne temelje, znanje pa osvajaš sistematično in s tehnikami pospešenega učenja, tako da ti vse naučeno ostaja v dolgotrajnem spominu, kar je zelo pomembno, saj pri angleščini ne smeš pozabiti, kar si se naučil v prejšnjih letih.

V skoraj vsakem testu imaš glagole oz. čase, ki so temelj vsakega stavka, na žalost pa tudi nočna mora za mnogo učencev! S tem e-tečajem se bo to spremenilo, čase pa boš obvladal tako, da jih boš v testu komaj čakal – ker boš tukaj zelo siguren v svoje znanje! 

V e-tečaju pa imaš tudi Self-study map, ki je bonus k Velikemu e-tečaju. To je zemljevid oz. navodila za celostno učenje angleščine s pomočjo različnih spletnih vsebin, računalniških programov in mobilnih aplikacij. Na spletu je ogromno dobrih stvari, samo najti jih je treba znati 😉  Tu so zbrani nasveti in aktivnosti za vsak aspekt učenja angleščine (slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno sporočanje). V njem so tudi tehnike pospešenega učenja, nasveti za lažje in hitrejše učenje, nasveti za boljše delovanje možganov ter enostavna tehnika za premagovanje omejujočih prepričanj, strahu in drugih neželenih čustvenih (in fizičnih) stanj. Prav tako so notri super brezplačni računalniški programi in mobilne aplikacije, igre, pesmi in podobne aktivnosti, da bo učenje bolj zanimivo in interaktivno.

Tako da z nakupom Velikega e-tečaja prejmeš vsa orodja za uspešno samostojno učenje angleščine!

SREDNJA ŠOLA

Priporočam, da se po sistemu FunTENSEtic English™ učiš že od 1.letnika naprej in tako lepo počasi in sistematično gradiš svoje znanje.

Ker se srednje šole med seboj razlikujejo po zahtevnosti, boš v e-tečaju lahko izbiral, kaj se naučiti (gimnazijci boste naredili vse do stopnje 3, ostali pa bolj stopnjo 2, stopnja 1 je osnovnošolska raven – vse to vam sproti govorim tekom tečaja)

S tem znanjem tudi matura na koncu ne bo noben problem! Pazi pa, ker je ta e-tečaj obsežen in zanj potrebuješ 5-10 mesecev pridnega dela, zato ni primeren zate, če si tik pred maturo oz. v 4.letniku, saj imaš takrat veliko dela že z drugimi stvarmi.

OSNOVNA ŠOLA

E-tečaj je zabaven ter pregleden in enostaven, tako da ga brez problema uporablja vsak otrok (namenjen je otrokom od 5.razreda naprej).

Kljub temu mlajši otroci, še posebej, če imajo velik odpor in velike težave, potrebujejo osebno vodstvo odrasle osebe. Zato toplo priporočam in svetujem, da se po tem e-tečaju uči cela družina ali vsaj en starš. Z e-tečajem po sistemu FunTENSEtic English se je najboljše učiti že od 5. razreda naprej.

”MAMI, NE TEŽI MI!”

Priganjanje in ‘teženje‘ z učenjem pogosto ustvarja zid/prepad med otrokom in staršem in verjetno se marsikateri starš sprašuje:

 • Kako narediti učenje prijetnejše in bolj učinkovito?
 • Kako se v čim krajšem času naučiti čimveč, da ostane več časa za druge stvari?
 • Kako imeti pozitiven odnos z otrokom, kako biti ‘kul starš’ IN hkrati poskrbeti, da bodo šolske in druge obveznosti narejene brez tvojega teženja?
 • Kako preživeti več časa skupaj, se zabavati, iskreno pogovarjati in imeti lepo, ko pa je svet danes tako nor, samo še hitimo, obveznostim pa ni ne konca ne kraja?
 • Kako na pozitiven in konstruktiven način pristopiti k težavi, če ima otrok ‘smotano’ učiteljico? Mogoče ne zahteva dovolj in bo imel otrok zato težave v srednji šoli? Ali pa enostavno ne razloži tako, da bi otrok, ki mu angleščina pač ne gre, razumel?

ZGRADIMO MOST, NE ZIDU!

BRIDGE 5

KAJ PA ČE JE MOŽNO zgraditi MOST do tvojega otroka in poglobiti odnos z njim prav skozi UČENJE?

Verjamem, da je možno združiti učenje in kvalitetno preživljanje časa z otrokom, ki bo obema/vsem v veselje.

KAKO?

Tako, da OBA POSTANETA MOJA UČENCA in sta hkrati eden drugemu učitelja. Odkar sem ta sistem spravila v E-OBLIKO, končno LAHKO POMAGAM VSEM otrokom in staršem! 

Iskanje dobrega inštruktorja v vaši bližini (kar je skoraj Mission Impossible) se lahko zaključi! Drage inštrukcije niso več potrebne!

Angleščina je seveda zelo pomembna, ne le zaradi ocen v šoli, ampak ker odpira mnoga vrata. Verjamem, da bosta skupaj z otrokom:

 • uživala v odkrivanju novih, zanimivih načinov učenja angleščine (ki jih bosta lahko uporabila tudi pri drugih predmetih),
 • ti boš postala otrokov najljubši učitelj,
 • otrok bo navdušen, ko bo tudi on tebi lahko kaj razjasnil, ko bosta poslušala moje razlage 😉
 • poglobila bosta  odnos, se bolj povezala in preživela kvaliteten čas skupaj,
 • oba bosta izboljšala svoje znanje angleščine,
 • uživala, ko bosta videla, da vama gre super,
 • se znebila treme ter vedno bolj zaupala vase in v svoje sposobnosti,
 • in izboljšala komunikacijo in odnos z učiteljico v šoli.

”VERJAMEM, DA ZMOREM!”

Sedaj si zamisli, da prideš iz službe in otrok te že nestrpno pričakuje!

‘Mami, jaz sem že rešil vse vaje, pa ti? Poglejva, kdo je imel več prav!’

V tistem trenutku te utrujenost mine. Tvoj sonček je navdušen nad učenjem in nad tem, da mu gre dobro. Vedno bolj verjame vase, v šoli celo pove kakšno FunTENSEtic pravilo sošolcem in učiteljica je prijetno presenečena. Ocene v šoli so se izboljšale, prav tako njegova samopodoba na vseh področjih življenja. Verjame, da zmore! 

 

Tudi ti opažaš, da strah pred pogovorom izginja in da si upaš povedati več, tudi pred tistimi, ki znajo več od tebe. Vedno bolj zaupaš v svoje znanje, opaziš celo napake drugih in točno veš, kaj je prav ali narobe. Z večjo lahkoto sestavljaš stavke, saj so ti slovnična pravila kristalno jasna. Pa tudi tvoj občutek za jezik se je močno izboljšal, sploh ti ni treba preveč razmišljati o pravilih. Srečna si ob misli, kaj vse lahko dosežeš s tem znanjem in koliko novih vrat se ti odpira. Tvoj hiter napredek ti vliva samozavest tudi na drugih področjih.

Angleščino sta sedaj vzljubila, kar je temelj uspešnega učenja! Poleg dobrega sistema in učitelja seveda 😉

MAJA, ALI BI ŠLO BREZ SLOVNICE?

Ne. V šoli sigurno ne, vsaj ne od 5.razreda naprej! Če se jezika učiš v njegovem naravnem okolju in si mu nenehno izpostavljen, je to seveda drugače. Otroci do nekje 8. leta se učijo izključno s posluhom – poslušanje in ponavljanje, brez slovničnih pravil, z leti pa postaja to vedno težje. Zato je pomembno, da imamo trdne slovnične temelje – kajti slovnica so pač pravila, kako besede sedaj povezati v nekaj smiselnega 😉 

Poleg tega se znanje slovnice preverja v vsakem testu. V šoli pa primanjkuje časa za utrjevanje!

Večina ljudi slovnice ne mara, nič čudnega! Je dolgočasna, črno-bela, kompleksna in zakomplicirana! Današnji šolski trend je umikanje od slovnice, vendar se bojim, da to ni dobra ideja, saj opažam, da imajo otroci danes veliko več težav že s pravilno slovenščino, kaj šele s tujimi jeziki. 

Zato se mi zdi boljša ideja, da naredimo slovnico zabavno, barvito in enostavno! 😎

Posebej pomembni pa so časi in glagoli, ki so osrednji del vsakega stavka in so praktično v vsakem testu. S tem znanjem veliko LAŽJE in BOLJ PRAVILNO sestavljaš stavke oz. GOVORIŠ in PIŠEŠ. To poglavje je v angleški slovnici najbolj obsežno (vsaj 60%), kompleksno in zahtevno, zato je dober sistem izrednega pomena! V tečajih FunTENSEtic English™ glavno vlogo igrajo ravno glagoli oz. časi.

ČE ŽELIŠ OBVLADATI ANGLEŠKO SLOVNICO ter…

 osvojiti vse v NAJHITREJŠEM MOŽNEM ČASU in IZBOLJŠATI OCENE,

 resnično RAZUMETI,

 vse brez piflanja ohraniti v DOLGOROČNEM SPOMINU,

  postaviti trdne temelje, na katerih lahko uspešno gradiš naprej,

 to znanje uporabljati v PRAKSI (preverjanja, govor…),

 se trenirati tudi v vseh drugih vidikih angleščine (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno izražanje, izgovorjava, bogatitev besedišča…)

 se nove besede s posebnimi tehnikami zapomniti skoraj v trenutku,

 se ob učenju ZABAVATI,

 in dobiti voljo do učenja, ko boš videl, da TI GRE ODLIČNO…

TE VABIM, DA SE MI PRIDRUŽIŠ

IN SE PRIPRAVIŠ NA  FANTASTIČNO ZABAVNO ANGLEŠČINO

ZA CELO DRUŽINO!

ANGLEŠKO SE S PRAVIM PRISTOPOM LAHKO NAUČI VSAK!

FunTENSEtic English™

VELIKI E-TEČAJ

(z zgoraj omenjenimi bonusi)

VREDNOST: 554 eur

CENA DANES: 199 eur!

Znesek lahko poravnate s položnico ali pa s kreditno kartico oz. PayPal-om.

KLIKNI ZA NAKUP

(izberi enkraten znesek ali obročno plačilo)

dostop1

DOSTOP do e-tečaja imaš 1 leto, saj je vrednost samega e-tečaja 499 eur. Da pa je lahko dostopen vsem po kar se da nizki ceni, plačate prvo leto največ, nato pa vsako naslednje leto lahko podaljšata dostop za 40 evr/leto (ob podaljšanju za dve ali več let prejmeš od 25-50% popust!), kar je super za večletno učenje: samostojno ali kot pomoč v šoli oz. dodatek obstoječim tečajem. Poglavje s hitro ponovitvijo časov ti ostane za vedno.