FunTENSEtic English™

logo-funtensetic-english

VELIKI E-TEČAJ

INOVATIVNOUČINKOVITOZABAVNO in MOŽGANOM (ter njihovim lastnikom) PRIJAZNO UČENJE ANGLEŠČINE brez zapletenih in nerazumljivih pravil

ZA VSE GENERACIJE.

VSE, kar potrebuješ za uspešno samostojno učenje ANGLEŠČINE preko spleta.

Učiš se kjerkoli in kadarkoli 24/7.

family1

E-TEČAJ lahko uporablja VSA DRUŽINA!

Za UČENCE in DIJAKE kot pomoč ali nadgradnja v osnovni in srednji šoli.

Za ODRASLE vseh starosti kot samostojno učenje ali kot dodatek obstoječim tečajem.

Veliki e-tečaj je samo eden in ga lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi učenci in dijaki, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje prejmeš ob nakupu).

VSEBINA VELIKEGA E-TEČAJA

Bolj natančen opis vsakega e-tečaja najdeš spodaj na tej strani.

VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

 • angleška slovnica po sistemu FunTENSEtic English, ki je inovativno, zabavno, učinkovito in možganom prijazno učenje angleške slovnice brez zapletenih pravil
 • za dijake in učence od 5. razreda naprej
 • za odrasle (stopnje A1 – C1)

199 eur

ZA LAŽJE IN HITREJŠE UČENJE

 • nasveti in aktivnosti za lažje, hitrejše in bolj zanimivo učenje angleščine in vsega drugega
 • tehnike pospešenega učenja
 • nasveti in aktivnosti za krepitev možganov in blažitev učnih težav
 • tehnike za odpravo treme, strahu, odpora

17 eur

(ni v prosti prodaji, prejmeš ga ob nakupu Velikega e-tečaja)

TEČAJI ZA ODRASLE 5

UČIM SE ANGLEŠKO

1, 2, 3

 • VSE za celostno samostojno učenje angleščine preko spleta za odrasle
 • raznolike aktivnosti za vse stopnje (A1 – C2)
 • video tečaji angleščine (britanska in ameriška angleščina)
 • plan učenja

45 eur

(ni v prosti prodaji, prejmeš ga ob nakupu Velikega e-tečaja)

TEČAJI ZA ODRASLE 1

UČIM SE ANGLEŠKO

1

 • poseben e-tečaj za popolne začetnike (A1, A2)
 • prilagojen slovensko govorečim tečajnikom
 • smernice in navodila za učenje
 • dodatne aktivnosti za utrjevanje in razširitev

Ko osvojite osnove, nadaljujete po planu učenju v e-tečaju ‘Učim se angleško 1, 2, 3.

55 eur

(ni v prosti prodaji, prejmeš ga ob nakupu Velikega e-tečaja)

tečaj angleščine

Skupna vrednost: 316 eur

CENA DANES: 199 eur

Znesek lahko poravnaš v enem ali več obrokih:

1. preko položnice (podatki za nakazilo)

2. preko PayPal-a oz. s kreditno kartico (za nakup klikni spodaj)

(če se ne znajdeš v PayPal sistemu, klikni SEM za navodila v sliki).

dostop1

DOSTOP do vseh vsebin v e-tečaju prejmeš v roku 1-2 delovnih dni od dneva nakupa. Po opravljenem plačilu mi pošlji sporočilo na maja@funtensetic-english.com, saj potrebujem tvoj e-naslov. Dostop do vseh vsebin imaš 24/7, traja pa 1 leto od dneva nakupa. VREDNOST velikega e-tečaja je 499 eur. Da je cenovno lažje dostopen, ga lahko kupiš z omejenim dostopom in nato podaljšuješ dostop, če in dokler želiš. Po izteku lahko dostop po želji podaljšuješ za 40 eur/leto, v primeru podaljšanja za 2 ali več let, prejmeš 25-50 % popust. Za več informacij si preberi POGOJE POSLOVANJA.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ OD VELIKEGA E-TEČAJA?

UČENCI in DIJAKI

 Ob učenju se zabavaš in zelo hitro napreduješ, zato je motivacija za učenje vedno večja.

 Začneš zaupati vase in v svojo sposobnost učenja angleščine, ocene se hitro izboljšajo, samozavest se dviga, strah in trema pa izpuhtevata.

☀ Postaviš si trdne temelje in na njih s pomočjo e-tečaja nadgrajuješ znanje tekom celotnega šolanja, tudi matura na koncu ne bo noben problem.

☀ Angleško slovnico obvladaš tako, da jo brez problema razložiš tudi komu drugemu (nekatere moje učence celo učitelji prosijo, naj kaj razložijo hehe 😉)

☀ V njem je slovnica od 5.razreda do 4.letnika (to je najboljši nadomestek inštrukcij, saj po 15-ih letih inštruiranja točno vem, kaj potrebujete učenci) in nasveti ter vaje za vse ostale aspekte angleščine (besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, govorno in pisno izražanje…).

☀ Uživaš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), vse znanje pa se s pomočjo tehnik pospešenega učenja sistematično nalaga v dolgotrajni spomin.

☀ Z večjo lahkoto in bolj pravilno sestavljaš stavke, govoriš in pišeš.

☀ Spoznaš se z računalniškimi programi in mobilnimi aplikacijami za utrditev, poglobitev ali popestritev učenja angleščine.

 ☀ Naučiš se preprostih tehnik, s katerimi si BESEDO ali FRAZO skoraj v trenutku shraniš v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 ☀ Nepravilne glagole se na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučiš z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja! 

 ☀ To znanje in tehnike pospešenega učenja z lahkoto uporabljaš tudi pri drugih predmetih v šoli.

 ☀ Učiš se v udobju svojega doma, kadarkoli želiš ali potrebuješ, in snov po potrebi ponoviš večkrat.

☀ Znaš si ustvariti idealne pogoje za učenje (urejen prostor, vizualni in avdio učni pripomočki, stanje možganov, razne tehnike pospešenega učenja, glasba za boljšo koncentracijo in spomin, tehnika EFT za odpravo treme/strahu/nezaupanja vase ter vaje za boljše delovanje možganov…).

Tečaj je super tudi za vse, ki se soočate s takšnimi in drugačnimi učnimi težavami.

ODRASLI

 Ob učenju se zabavaš in zelo hitro napreduješ, zato je motivacija za učenje vedno večja.

☀ Začneš zaupati vase in v svojo sposobnost učenja in pogovora v angleščini, samozavest raste, strah in trema pa izpuhtevata.

☀ Z vedno večjo lahkoto in bolj pravilno sestavljaš stavke, govoriš in pišeš ter zveniš bolj profesionalno.

☀ S tem e-tečajem tako obvladaš angleško slovnico, da jo brez problema razložiš tudi komu drugemu (super za starše šoloobveznih otrok), hitro opaziš in razumeš svoje in tuje napake in tako poglabljaš svoje znanje.

☀ Uživaš v v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini) ter v raznolikih in pestrih vsebinah,, vse znanje pa se s pomočjo tehnik pospešenega učenja sistematično nalaga v dolgotrajni spomin.

Poleg Velikega e-tečaja prejmeš tudi Self-study map, ki vsebuje 3 e-tečaje in ki skupaj z e-tečajem slovnice tvorijo komplet za celostno samostojno učenje angleščine, tudi s pomočjo izbranih brezplačnih spletnih vsebin. Vsebuje video tečaj za popolne začetnike (stopnji A1, A2) ter tečaje za ostale stopnje, pa tudi besedišče, izgovorjavo, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno izražanje, računalniške programi in mobilne aplikacije za učenje, trening, utrjevanje in popestritev učenja… Prav tako se boste naučili enostavnih tehnik pospešenega učenja ter preproste in hitre vaje za boljše delovanje možganov, in premagovanje strahu in blažitev učnih težav.

Prejmeš natančen PLAN UČENJA (tudi za popolne začetnike).

 ☀ Naučiš se preprostih tehnik, s katerimi si BESEDO ali FRAZO skoraj v trenutku shraniš v dolgotrajni spomin = konec je z dolgočasnim piflanjem besed! Juuhuuu!

 ☀ Nepravilne glagole se na zabaven način, skozi prav posebne mini zgodbice, naučiš z mojo pomočjo – brez  piflanja in mučenja! 

 ☀ Učiš se v udobju svojega doma, kadarkoli želiš ali potrebuješ, in snov po potrebi ponoviš večkrat.

☀ Znaš pripraviti in ustvariti idealne pogoje za učenje (urejen prostor, mir, vizualni in avdio učni pripomočki, stanje možganov, glasba za boljšo koncentracijo in spomin, enostavne in hitre tehnike za odpravo treme/strahu/nezaupanja vase ter boljše delovanje možganov…).

Veliki e-tečaj je samo eden in ga lahko uporabljajo tako odrasli kot tudi učenci in dijaki, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje prejmeš ob nakupu), zato sta tu zgoraj 2 različna opisa istega e-tečaja.

BOLJ NATANČEN OPIS VSAKEGA E-TEČAJA

VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

Je za MLADINO in za ODRASLE, saj se vsi radi učimo na zabaven in učinkovit način. 

 • Tečaj je narejen po sistemu FunTENSEtic English in po principih pospešenega učenja.
 •  Vse vsebine in poglavja so razdeljena na 3 težavnostne stopnje (stopnja 1: A1, A2 – elementary, stopnja 2: B1, B2 – intermediate, stopnja 3: C1, C2 – advanced), skozi katere te vodim, tako da vedno veš, katere vsebine izbrati glede na tvoje predznanje in/ali glede na snov v šoli.
 • E-tečaj lahko tako uporabljaš več let, od začetne pa do najbolj napredne stopnje (aktivnosti je ogromno, tako da ti dela ne zmanjka, vse je lepo organizirano in pregledno).
 • Slovnične razlage so v slovenščini, vsi primeri so prevedeni, vse rešitve so komentirane v video obliki z omembo pogostih napak.
 • V vsakem poglavju svoje znanje gradiš postopoma skozi točno določeno zaporedje razlag in vaj, ki najbolj deluje, da se lahko ta gora informacij vtisne v dolgotrajen spomin.
 • Poglavja je zelo priporočljivo, vendar ne nujno, delati po vrsti oz. slediti ‘Planu učenja’.
 • Dostop do vseh vsebin v Velikem e-tečaju imaš 24/7.

VSEBINA:

 • angleška slovnica po sistemu FunTENSEtic English™
 • VSI ČASI in vsa poglavja angleške slovnice povezana z GLAGOLI (irregular verbs, reported speech, if sentences, modal verbs…), kar predstavlja vsaj 60% angleške slovnice in je del, pri katerem potrebujemo največ pomoči oz. zelo dobro razlago in način učenja (več kot 150 ur video vsebin).
 • DRUGA SLOVNIČNA POGLAVJA (druga manjša poglavja: pridevniki, prislovi, samostalniki…).
 • VIDEO RAZLAGE so profesionalne a hkrati preproste, odštekane in zabavne razlage, ki si jih zaradi elementov pospešenega učenja z lahkoto zapomniš.
 • VAJE – točno določeno zaporedje vaj, da znanje postopoma in sistematično gradiš in nalagaš v dolgotrajni spomin).
 • VIDEO KOMENTAR REŠITEV, da vedno veš, zakaj je nekaj prav ali narobe + omenjene najpogostejše napake učencev + ponovitev pravil: slišite jih tako pogosto, da se jih ni potrebno piflati 😉
 • AVDIO POSNETKI – vsak čas ima svoj avdio posnetek, s katerim pridobiš občutek za ta čas in ga osvojiš naravno, z ali brez poznavanja pravil. Posnetki so skladni s preizkušenimi tehnikami pospešenega učenja.
 • PRIROČNIK z vsemi povzetki razlag oz. vso potrebno teorijo – je zelo pisan, saj ima vsaka barva svoj pomen.
 • VAJE NA SPLETU -ogromno dodatnih vaj na spletu, ki so skrbno izbrane in razporejene po težavnosti.
 • IZBRANE PESMI IN VIDEOPOSNETKI (YouTube – za otroke in odrasle – tudi za popestritev in utrjevanje znanja)
 • PLAN UČENJA – natančen plan za celostno učenje angleščine za vse stopnje, ki ga nato časovno in vsebinsko prilagodiš svojemu predznanju in potrebam oz. željam.

Del e-tečaja sta tudi PRIROČNIK in VADNICA FunTENSEtic English™.

E-TEČAJ JE PRIMEREN ZA:

 • Učence, dijake in študente kot pomoč pri angleščini (namesto inštrukcij) ali kot del priprave na maturo.
 • Za odrasle, ki bi radi dvignili svojo raven angleščine in govorili bolj pravilno in brez treme (kot dodatek obstoječim tečajem ali kot samostojni tečaj).
 • E-tečaj lahko uporablja cela družina (otroci od 5.razreda naprej), saj je snov razdeljena na različne težavnostne stopnje, moja podpora v različnih paketih pa je prilagojena tvojim individualnim potrebam.

OPOZORILO: Jaz in moj nenavadni pristop nista zate, če se rajši učiš na klasičen oz. bolj ‘resen’ način 😎

ZA LAŽJE IN HITREJŠE UČENJE

S tem e-tečajem te popeljem na popotovanje, na katerem osvojiš tehnike, ki ti močno olajšajo učenje in pomnjenje in ki bi morala biti obvezna oprema vsakega učenca. Na preprost način si pogledamo, kako delujejo naši možgani in kako se najlažje učimo.

Ljudje se učimo na različne načine in ko najdemo tehnike, ki nam ustrezajo, je učenje veliko lažje in bolj prijetno. Izbral si boš svoje najljubše, jih vnesel v učenje, preizkusil, nadgradil in prilagodil sebi.

Tako si boš z mojo pomočjo ustvaril svoj lasten super način učenja.

 • nasveti in aktivnosti za lažje, hitrejše in bolj zanimivo učenje angleščine in vsega drugega
 • tehnike pospešenega učenja
 • aktivnosti za krepitev možganov in blažitev učnih težav
 • tehnike za soočanje s strahom, tremo, odporom…

UČIM SE ANGLEŠKO 1, 2, 3

VSE za celostno samostojno učenje angleščine preko spleta za odrasle za vse stopnje

 • aktivnosti za vse stopnje od A1 do C1 (popolni začetniki potrebujete dodatno še e-tečaj ‘Učim se angleško 1’)
 • raznolike aktivnosti, brezplačne spletne strani in nasveti za vsak aspekt angleščine (slovnica, besedišče, izgovorjava, bralno in slušno razumevanje, pisno in govorno izražanje…) in izbrani video tečaji angleščine za različne stopnje (British and American English)
 • izbrana orodja, slovarji, prevajalniki, računalniške in mobilne aplikacije… za učenje in trening (tudi za trening govora!) ter navodila za njihovo uporabo in smernice za pisanje svojega slovarčka
 • plan učenja

UČIM SE ANGLEŠKO 1

Popolni začetniki potrebujete več vodstva in pomoči, zato sem za vas pripravila poseben e-tečaj.

 • uvodni tečaj za popolne začetnike (do stopnje A1, A2) + smernice in navodila za učenje
 • video tečaj angleščine (65 kratkih lekcij), ki sem ga priredila za Slovence (prevodi in slovenske razlage)
 • seznam besedišča iz vsake lekcije (s slovenskim prevodom) in izgovorjava
 • slikovni material za dodatno besedišče (izročki, ki jih lahko prenesete in natisnete),
 • dodatne lekcije na določeno temo – seznam fraz s prevodom in izgovorjavo, video lekcije za trening izgovorjave  ter razne aktivnosti za učenje besedišča,
 • aktivnosti za vajo in utrjevanje
 • pri mnogih sklopih so tudi aktivnosti za razširitev in nadgradnjo tega dela besedišča, tako da ta tečaj lahko uporabiš tudi če nisi popoln začetnik oz. s tem po želji oz. glede na zmožnosti nadgradiš svoje znanje
 • ko osvojiš osnove, nadaljuješ s tečajem ‘Učim se angleško 1, 2, 3’ po mojem planu učenja

Na spodnjih povezavah si lahko prebereš še več informacij.

Klikni na opis  Velikega e-tečaja za odrasle ALI za učence in dijake.

VELIKI E-TEČAJ JE SAMO EDEN in ga lahko uporabljajo tako ODRASLI kot tudi UČENCI in DIJAKI, le način učenja z njim je za vsakogar malce drugačen (vsa navodila za učenje so v e-tečaju), zato sta na spodnjih povezavah 2 različna opisa istega e-tečaja, cena je enotna 199 eur ali 4 x 55 eur.

Lahko si pogledaš tudi POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORE – KLIKNI SEM!

ČE NISI PREPRIČAN…

…ali so moji tečaji nekaj zate, si naroči BREZPLAČNI UVOD:

UVOD V ANGLEŠKE ČASE – BREZPLAČNO

ŽELIŠ V ENI URI RAZUMETI ANGLEŠKE ČASE IN OB UČENJU UŽIVATI?

Vem, da se sliši ‘too good to be true’, ampak je možno!

5 kratkih video posnetkov:

 1. Zakaj se mi zdi učenje angleščine težko?
 2. Pomembne osnove o glagolih
 3. Zgodba o časih in planetih (srce sistema FunTENSEtic English™)
 4. Razlaga časov 1 (Present, Past, Present Perfect)
 5. Razlaga časov 2 (Past Perfect, Future)

Poleg posnetkov prejmeš še MINI PRIROČNIK in VAJE.

 

KLIKNI za več informacij in naročilo: